недеља, 5. јул 2015.

Šta je to u Flawless džungli potrošeno?


Ovakvu vrstu posta pišem prvi put. Iskreno, nije me nešto privlačila ova tema sve dok mi se kesa nije napunila praznih stvarčica koje sam koristila prošlog meseca. Krenula sam da je bacim i bilo mi je žao. Inače, ja ne volim da bacam potrošene stvari, pogotovu bočice parfema. 
Odabrala sam neke zanimljive proizvode o kojima ću kuckati svoje mišljenje.
Pa da krenemo.





Ja sam vama pisala o mnogim losionima za telo. Mnogi mi se i dopadaju. Mnoge i koristim. Bla, bla. Ali...........Garnier body Intensive 7 dazs Hydrating Lotion mi je najomiljeniji i sa njima sam u najvećoj ljubavi. Potrošila sam ovaj od aloa vere i ši butera. Imam ih još u rezervi. Moja užasno suva koža obožava ove losione. 
Prvo što mirišu fantastično. Ja sam počela da ih koristim preprošlog leta, te me njihov miris uvek podseti na leto. Znači miris je osvežavajuć, intenzivan i poprilično se zadrži na koži.
Drugo što veoma veoma veoooomaaa dobrooo hidrira kožu. Vraća mi kožu u život svakog puta kad ga nanesem. I zaista, nakon 7 dana stalnog korišćenja, koži je mnogo bolje i izgleda mnogo lepše, sveže.
Ovaj od aloe je za normalnu kožu dok je ovaj od ši butera za extra suvu kožu. Tako da ovaj za extra suvu nanosim najviše na nogama, jer su one nakritičnije što se suvoće tiče.

Obožavam ih. Oni su favoriti mog života. Takodje i Garnier body Intensive 7 days daily replenishing cream-milk tj. Krem-mleko za izuzetno suvu kožu. 
Takodje, jako brzo se upija. Ja ga nanosim non-stop.
Sadrži L-Bufidus koji je poznat neverovatnom kapacitetu vlaženja kože.
Nakon nedelju dana koža je oporavljena.
Nikada ne bih mogla da ih se odreknem.
Kupujem ponovo.


Ovo je potrošeni anti celulit gel sa ekstraktom bršljana.Koristila sam ga više puta kad bih imala celulit. Iskreno, celulit bolje i efikasnije rešavam vožnjom bicikle nego ovim proizvodom. Ne mogu da kažem da je loš. Tačnije, on pruža neko trenutno poboljšanje. Celulit nestane nakon jedne tubice, ali se istom brzinom vrati. To više zavisi i od mene i moje hrane haha. 
Povoljne je cene i može se nabaviti u drogerijama. 
Ovaj proizvod ide u kantu i više se ne vraća. 
Ne kupujem ponovo.


Ovo mi je treća ispražnjena tubica Nivea intimo 2u1. Njega ću nastaviti da kupujem jer mi prija i ne bih mnogo eksperminetisala sa ovakvom vrstom proizvida. Verujem Nivei. Ne sadrži sapune i boje, nežno je i fino.
Kupujem ponovo.


Garnier mineral Invisi Cool anti-perspirant 
Potrošila sam ga do kraja već drugi put. Ali, sada razmišljam da ga više nikad ne koristim. Počela sam da koristim Nike dezodorans bez aluminijumske soli, tako da ću se i ja odreći ovih sa lošim sastojcima. 
Kao blogerka moram da vam preporučujem samo najbolje te vam ovaj proizvod nikako ne preporučujem. Ja sam ga mnogo volela jer kad bih ga imala na sebi ne bi bilo neprijatnih mirisa. Lepo bih mirisala i ne bih se znojila.
Možda kupim ponovo.


Meni u apoteci prave tonik za lice, tačnije klindomicin.Jednom prilikom nisu mogli da mi naprave i preporučili su mi Puzzle antibacterijski losion protiv akni i buuljica
Meni ova stvar pomaže kad imam ogromnu bubuljičetinu na licu. Nanesem proizvod na tufer i držim neko vreme na tu bombu od bubuljice, dok se ona ne preda i umre haha. Da budem jasnija, uspomoć ovog proizvoda mi se vrlo brzo isuše bubuljice i nestanu. Svi losioni za lice su istog sastava i sadrže alkohol. Ja sam se odlučila za ovaj. Nastaviću da ga kupujem sigurno. Da napomenem....Ja ga ne nanosim po čitavom licu već samo na ciljano mesto jer alkohol dosta isušuje kožu a meni je čelo suvo. Da ne dužim sada o tome.
Kupujem ponovo.


Maybelline Big Eyes maskare nisam baš sada potrošila, prošlo je dosta vremena. Obe su potrošene ali jednu ću baciti, druga ostaje u arhivi haha. Poslužiće mi još ove četkice jer su fenomenalne. Verovatno je već poznajete. Ima dve četkice. Jedna je za gornje trepavice a druga, manja četkica, je za donje trepavice. Odgovarala mi je superiška.
Možda kupim ponovo.


A ovde imam dva proizvoda. Levo je velnea tuferi za uklanjanje šminke sa očiju i pored nje ebelin skidač laka za nokte
Velnea tuferi su bez alkohola i lepo su skidali šminku. Ja imam samo jednu zamerku. Mnogo su kruti i oštri, nekako su me grebali dok bih skidala šminku. Samo mi je to zasmetalo. Dobri su za neko brzinsko skidanje šminke, van kuće na putovanju i sl.
Ebelin skidač laka za nokte nije prazan, pun je haha ali više ne može da se koristi. Pisala sam već u njemu. Unutra se nalazi sundjer natopljen acetonom. Procedura je jednostavna. Stavite prst unutra i vrtite dok vam se lak ne skine. Mnogo efikasna stvar. Savršena, takodje, kada niste kući a smeta vam lak koji je počeo da se skida ili šta već. Može više puta da se koristi, naravno. Ja sam ga namučila, aceton je poprimio boju laka, počeo je da mi boji prste tako da moram da nabavim novi. Još jednom ga preporučujem.
ebelin skidač laka kupujem ponovo.


E ovo levo je Balea so za kupanje koju sam ja iskoristila u druge svrhe. Stavila sam je u teglicu u kojoj držim četkice za šminkanje. To sam vam već pokazivala. Sjajno izgleda. Miriše na trešnjin cvet i jasmin. 
Kupiću je ako mi treba za još neki DIY.
Desno su Balea vlažne maramice za čišćenje lica za sve tipove kože. Otklanjaju i vodootpornu šminku i bile su mi odlične. 
Možda ih kupim ponovo. Mada, narešila sam se na bioten maramice. Moram sada njih da probam. Pre ovih koristila sam garnierove koje nisam baš volela. Sada su na redu bioten.
Možda kupim ponovo.


A ovo su testeri. Znači na prvi dodir mogu da kažem da ovu bioten hidratantnu gel-kremu ne verujem da ću kupiti. Ne oduševljava me nešto previše. Mnogo mi se svidjaju bioten skinnergy losioni za telo, pa ću njih sigurno da kupim. Moram da ih probam jer divno mirišu i imaju super pakovanje koje je lakše za korišćenje.
L' Oreal paris revitalift filler je za bore i za volumen. Meni sa 20 godinica baš i nije potreban mada, kada sam ga probala svidjala mi se njegova tekstura, miris i svideo mi se osećaj na licu sa njim.
Zaključak je da su ovo veoma fine stvarčice ali nisu za mene.
Ne kupujem.


Evo jednog parfemčića. Avon our story for her. Imate muški i ženski.
Bočica je od 50 ml. Cena mu je negde oko 1 600 dinara, nisam sigruna. Imate ga i u novom broju avona. Ja sam ga baš brzo potrošila. Nije neštno mnogo intenzivan ali ima zanimljivu notu senzualnog jasmina i kremaste vanilije. 
Ja volim često da menjam parfeme, nikad ne koristim jedan isti, tako da je moguće da ga neću kupiti. Možda nekad. Volim kad mirišem na vanilu pa tražim sve vrste pafrema koji mirišu na vanilu.
Možda ponovo kupim.



Moj letnji šampon head and shoulders ocean energy. Mnogo volim ovaj i onaj od mente. To su mi omiljeni od head and shouldersa. Ovaj je potrošen. Trenutno koristim od mente pa ću se vratiti okeanskoj energiji. Volim kod njih jer stvarno osetim svežinu i enrgiju u kosi. Bitno mi je da osetim čistoću kose. Za dodatnu negu postoje već balzami, maske...
Kupujem ponovo.


Često pravim lokne peglom pa mi je potreban sprej kako bi one stajale što duže. Moj omiljeni je Intesa lak za kosu, ali probala sam i Niveine. Ovaj Nivea extra strong sam potrošila i nije nešto da sam luda za njim. Meni Intesa odradi sjajan posao. Nisam baš sigurna oko ovog Niveinog pa ću morati opet da ga isprobam. 
Kupujem ponovo.


Evo još jednog Puzzle proizvoda. Reč je o antibakterijskom korektoru u stiku. Mnogo ga volim i ovo mi je ko zna koji po redu, baš zbog toga jer je antibakterijski. Kad imam neku upaljenu bubuljicu, nanosim ovaj korektor pre šminkanja. Takodje i isušuje bubuljice što je dodatni plus za ovaj proizvod.
Kupujem ponovo.


Imala sam nezgode sa ovom fotografijom,oprostite zbog toga.
Nebitno.
Ovo je moj omiljeni Baby Lips kojeg sam potrosila. Odlično hidrira i mirše. Obožavam taj miris neke limete, citrusa mmm. Bilo bi dobro da u Srbiju dodju još nijanse, malo su nam ove šest koje imamo.

Kupujem ponovo.





Budite u toku, lakujte moju fb stranicu https://www.facebook.com/pages/Flawless-Jungle/329216760614556

To je sve što se tiče mojih emptisa, potrošenih proizvoda.
Videle ste koje ću ja ponovo kupiti.
Koje bi vi proizvode ponovo kupovale?
Do sledećeg čitanja,
M.

8 коментара:

  1. Mene ne privlace ova garnier mleka za tela, mozda zbog pakovanja... I menis u ovi veledini tuferi bili grublji, pa ih nisam ponovo kupovala. A inace koristila sam bas ovu baleinu morsku so, i dobila sam kadan osip po celoj kozi, sve me je svrbelo. Mada je to verovatno do mene, mislim da meni morska so ne prija. Ja sam vise za sumece loptice, verujem da ces ih voleti i ti s obzirm da imas suvu kozu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ih obozavam, uopste mi nisu bitna pakovanja kad su oni u pitanju jer jedino sa tim losionom na kozi osecam se bolje. Opet individualna stvar. Baleinu morsku so nisam ni probala ovako za kupanje vec sam je samo stavila u teglicu za dekoraciju :D ni ja ne volim so za kupanje nesto mi nije privlacno. Mozda nekad probam te sumece loptice mada nema bolje od raznih neznih kupki.
      Hvala ti mnogo na komentaru :*

      Избриши
  2. Davno, pre nekoliko godina sam koristila ovaj Puzzle losion, i to više puta ga kupovala. Tada su utisci bili pozitivni, ali sam onda pronašla prirodne tonike koji rade isti posao, samo ne sadrže alkohol i čak pružaju dodatnu hidrataciju, tako da ga više ne osećam potrebu da ga kupujem :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koji su to prirodni tonici koje bi mi preporucila? Dobro bi mi dosli, svakako. :]

      Избриши
    2. Ja koristim tonik od lovorovog lista, potrebni su samo lovorov list i voda. Pisala sam jednom na blogu o tome, pa možeš da pogledaš. Pored toga ima dosta biljaka koje možeš da skuvaš, napraviš čaj i koristiš kao tonik, peršun je dobar na primer. :))

      Избриши
    3. Odlicno, pogledacu kod tebe na blogu. Hvala na savetu :]

      Избриши
  3. Uh, baš su me privukli Puzzle proizvodi. Moraću da probam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preporucujem ti jos i njihov antibakterijski sapun i kremicu.:]
      Hvala na komentaru.:]

      Избриши