петак, 04. март 2016.

Flormar olovka za usne 231


Ovaj post posvećujem dosta hvaljenoj flormar 231 olovci!
Kad ukucate flormar olovka na Googlu odmah će se pojaviti flormar olovka za usne 231. Čitala sam mnogo recenzija o njoj i mogu reći da svim devojkama odlično pristaje. Nisam joj ni ja odolela.


Čim sam pocela da je nanosim videla sam da je pigmentacija vrhunska. Bez poteškoća sam je namazala. Meni izgleda kao neki savršeni mat karmin. Bukvalno savršenstvo. Uopšte mi se ne skuplja. Takođe ne osećam je na usnama toliko kao neke. Nije mi teska i kad je vise puta nanesem. Neke devojke kažu da ova olovka isušuje usne tj. da ne hidrira. Ja nisam primetila takav problem. Baš naprotiv, meni je odlična. Za razliku od nekih olovki koje su mi se preterano skupljale i isušivale usne, sa 231 nemam te probleme. Postojanost je takođe, po meni, odlična. Dakle, neće vam se ni tako lako skinuti sa usana. 
Boja je između braon i borde. To je ta neka "meso" boja koja je sada u trendu. 

Uporedila bih je sa essence 05 i sa golden rose 01 jer su dosta slične nijanse koje ja imam. Sličnost možete videti na slici, a ja bih samo dodala da je flormarova najbolja. Essence olovke obožavam i nikada neću prestati da ih iznova kupujem, ali razlog, zbog kojeg je po meni,flormar najbolja je samo u maloj razlici intenziteta boje. Essence moram malo više da nanosim kako bih postigla savršeni intenzitet, dok sa flormarovom dobijem željeni inzetitet u jednom ili dva sloja. 

O Golden rose mat olovci 01 sam pisala ovde i ona je samo malo tamnija od 231.


Evo kako meni stoji flormar 231Morate da imate ovu olovku! Ja je obožavam. Moja topla preporuka flormar 231.

Do kuckanja...
M.
5 коментара:

  1. Odlicna boja zaista, posto imam Gr 1 i Essence, morace i ova Flormarova da se kupi :) A tebi ova boja odlicno stoji!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман21. мај 2017. 04:43

    Divna je. :)
    Gde možе da se kupi ova olovka? :)

    ОдговориИзбриши