петак, 10. јул 2015.

Šta je to novo u flavles džungli?


Danas sam punila kese. Izdojila sam one stvari koje bi vas zanimale i koje jesu zanimljive. Poprilično sam zadovoljna ovom kupovinom jer sam prvi put šansu pružala više kremama nego šminki. Srećna sam baš zbog ove male skupine pa hajde da vidimo šta je to...

  • Aktivni kiseonik  


Najsrećnija sam bila kada sam ga ugledala na polici u Lili drogeriji. Bio mi je na listi želja već duže vreme. Čak sam i učestvovala u nagradnim igrama gde se on dodeljuje. Toliko sam želela da ga imam. Sada je konačno moj. Kao što se vidi na slici, nisam ga još otvorila. Nestrpljiva sam da ga probam. Stalno čitam kako ga ostale blogerke hvale i uopšte ne sumnjam u njega. Oprobaću ga i kuckam vam vrlo uskoro.

  • Krema za problematičnu kožu i Klindomicin gel 


Ove dve kremice imaju toliko povoljne cene da je to čak smešno ali su toliiiiiiiiiiikooooo dobre da ja to ne mogu da opišem. Prosto mi je neverovatno da za te pare dobijem takav kvalitet. 
Klindomicin koristim godinama, otkad imam bubuljice. Ona mi pomaže u vezi sa tim. Ovo mi je ko zna koja tubica. Ja je jednostavno mažem po celom licu. Njen posao je čišćenje kože lica što super odradjuje. Ja prezadovoljna.
 Planiram da pišem veliki, veliiiiki post o negovanju masne kože sa aknama. To neće biti bas skoro. Tako da ću tada o svim kremicama koje koristim, pisati opširnije.
Veoma zdrava krema za problematičnu kožu. Druga tubica po redu. Ne znam da li postoji blogerka koja nju nije nahvalila. Ona je pravi izum i svi je volimo. Svako ko ima problema sa bubuljicama nju mora da kupi. Rešenje za 100 i nešto dinara. 
Kao što sam rekla već, pisaću o kremicama u postu specijalnom za bubuljice.

  • Clean and Clear Dualna Hidratantna Krema 


Kada sam je uzela i pročitala ono što piše na njoj rekla sam, pa to napokon da te nadjem dugotražena kremo. Ne znam kako je do sada nisam otkrila. Inače, mnogo volim Clean and Clear, to prvo što sam koristila kad mi se pojavio problem sa bubuljicama. Tako da verujem da ću voleti ovu kremu. Ima sve što tražim a to je hidratacija, deluje protiv stvaranja bubuljica, reguliše masnoću i sužava pore. Neću se odvajati od nje. Jedva čekam da vam prenesem utiske i rezultate.

  • Aura Cover me, tečni puder + poklon sa promocije



Evo i malo šminke. Nije moglo da mi promakne.
Što se tiče pudera ovo mi je već treće pakovanje. Skroz sam se navikla na ovaj puder i u skorije vreme ga sigurno neću menjati. Ne zatvara pore i dosta pokriva. Pored Max Factor All daz Flawless i Aura je ljubimac. Koristim ga u najsvetlijoj nijansi 101 Alabaster. Već mi je bio u favoritima ali mislim da ne bi bilo loše da napišem i recenziju.
Baš kada sam ga kupovala bila je promocija i odabrala sam ovaj karminčić. Baš me je lepo obradovao. Nije uopšte loš. Poklon je poklon. Ja obožavam poklone pa makar to bio i kamenčić, bilo šta, ja volim da se radujem. Karmin je u nijansi 907 Cream. Ima onaj biserni odsjaj što baš i ne volim ali može da prodje.
Evo možete ga proceniti....




Odoh sad ja da se mackam i uživam.
Da li vam se svidjaju?
Šta vi mislite o ovom izboru?
Komentarišite.
Stay beautiful.
M.

2 коментара:

  1. Bas me zanima aktivni kiseonik kako ce ti prijati. Obavezno napisi utiske jer i mene zanima dal kupiti njega ili da nastavim da koristim ruzinu vodicu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno, pisacu o tome....Po ceo dan se njime osvezavam i vec se osecam lepse i bolje :] Mislim da je nemoguce razocarati se u njega.

      Избриши