четвртак, 5. фебруар 2015.

Mini dm haul

Skoknem ja tako cesto do drogerije kad sam nervozna, neraspolozena tj. u pms-u....mene ovakve stvarcice oraspoloze uvek.
Ovog puta ovaj "mini houl" je sa temom "Proizvodi koje su savetovale blogerke". Moje koleginice blogerke cesto hvale Essence I love extreme.
Mi obozavamo ekstremno naravno,volimo da imamo divne i elegantvno duge trepavice koje ce nase oci uciniti carobnim.Zato sam kupila I love extreme crazy volume mascaru.
Koristila sam milion maskara,od nikakvih do skupih,kvalitetnih i dobrih.Ova ovde lepotica,uopste nije skupa kao prvo,kosta 379 din.,ima najlepse pakovanje od svih,ali pre svega ona zaista pruza ekstremni,krejzi volumen nasim trepavicama!
Ja sam prezadovoljna.Ja kad sam je prvog puta videla pomislila sam ma mozda ima tako slatko pakovanje bas zbog toga sto je kao decija sminka,ona bezveze.Onda sam vidila da gotovo u svakom postu blogerka koje pratim je upravo ona kao njihov apsolutni favorit.Zaista u jednom sloju one vec izgledaju ekstremno.

Naravno zamerka svih nas je da malo slepljuje trepavce ali boze moj,nema veze.Ne moze sve savrseno biti,mora nesto da fali.Ali i ta slepljivost se prevazilazi.Ja pazim,polako je nanosim i gotovo nikad ne napravim haos ali i kad bude mozete malecnim cesljicem za obrve to da ispravite.
Neke devojke se zale da se trosi.Meni se ne trosi toliko,stoji dugo vremena sem ako me stvarno,ne daj Boze,zasvrbi oko,pa se sve unisti,i razmaze se i maskara bukvalno popada po meni.

Nije to nista strasno.Ja mnogo volim kako mi trepavice izgledaju sa njom.Kupicu i crnu jer mi se mnogo svidja njena crno-pink ambalazica,a crazy pink ce biti moj favorit.

Drugo sto sam videla kod blogerki je AURA CORRECT ME! Concealer.Dakle Popravi me korektore brate!I bum,on to zaista cini.Volim njegov izgled volim njegovu delotvornost.Nanosim ga preko bubuljica,ispod ociju,ispod obrva,na celu i nosu.
Superiska je.Ja ga imam u boji 301 Vanila i potpuno mi odgovara.Njegova cena je 435 dinara.

Jos jedna stvar koju sam poslusala blogerke je Garnier Micelarna voda i totalno je ok,prava stvar za lice i za skidanje sminke.Samo bih volela da ima neki miris.Eto,nisam se pokajala sto sam ih poslusala.
 cena vodice je 439 dinara.

Ovu Niveu sto vidite je duplo pakovanje,na akciji od 195 dinara.Nivea krema obavezna u svakom domu!Nema price,zakon je.

Trepavice su mi trebale za proslvu i odlucila sam se za Essence Vestacke trepavice jer me osvojilo pakovanje.Jos ih nisam probala da bih komenatrisala .Ali ako bude problema stavicu je u Ne listu.Mada sumnjam da su lose.

Essence proizvodi me i inace privlace zato sto imaju,sarena,girly,preslatka,jedinstvena pakovanja,da prosto ne mozes odoleti.Preslatki su uvek.
vestacke trepavice su 339 dinara.


Do sledeceg piskaranja.
Veliki poljubac od mene.
M.


3 коментара:

  1. Ja imam drugu Essence maskaru, onu u crnom pakovanju I love extreme. Ali i ovu moram probati, ne vredi kad me sve vuce :) I imamo istu i dijagnozu i terapiju ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Meni se uopste ne svidjaju ove Essence trepavice, previse su tanke i izoblice se. Odlucila sam da ih bacim nakon prvog nosenja :/

    ОдговориИзбриши