среда, 27. јануар 2016.

Golden Rose Dipliner - Rešenje za trapavice


I ovog puta sam uspela da nađem savršenu i povoljnu stvar. Još jedan proizvod za koji garantujem da je odličan i da za njega ne važi "Koliko para toliko muzike". Oko 200 dinara je cena ovom GR proizvodu, ali vredi zaista mnogo.Dobar ajlajner je gotovo glavni deo mejkapa. Svaka devojka izgleda ženstvenije sa njim. Dokaz za to su istorijske lepotice Kleopatra, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, a od zvezda današnjice izdvojila bih Adele koja u svom spotu za Hello nosi savršeno iscrtan ajlajner.
Diplajner se razlikuje od ajlajnera po četkici.Kod diplajnera četkica je čvršća. Uz pomoć diplajnera iscrtavanje je mnogo lakše i preciznije. 


 Ja sam sa raznim ajlenerima pokušavala da budim Kleopatru u meni, ali umesto Kleopatre ličila bih na dete koje se išaralo flomasterima. I digla sam ruke, rekla sam sebi da ja ne umem da mažem ajlaner i da uopšte ne treba da se trudim. Nikada mi nisu valjale četkice, pa ni oni alajneri u olovci kao što je Essence ajlajner. Mom "mejkap luku" je uvek falio ajlajner kako bi izgledao perfektno. I onda je sestra počela da me moli da joj kupim ajlaner. Premišljala sam se jer šta će nam ajlajner kad smo trapavice. Planirala sam da kupim četkicu za nanošenje gel ajlajnera i gel ajlajner u Alexandru, ali rešenje sa GR štanda je dozivalo. Čim sam ugledala taj dugi i elegantni aplikator znala sam da sa njim ne mogu da pogrešim. Kad sam stigla kući, čim sam ga otpakovala odmah sam ga i testirala. Desilo se to da je trapavica, koja je uvek mrljala po oku sa alajnerima, iz prvog puta iscrtala preciznu i lepu liniju.
 Prva i poslednja slika u kolažu je moje prvo iscrtavanje. Pogledajte...


Više nisam trapavica. Iscrtavanje nije moglo biti lakše. 

A sada nešto više o samom proizvodu


U elegantnoj amalaži nalazi se proizvod od 5 ml
Ono što obećava je aplikator. Četkica je sunđerasta i čvrsta dok je drška dugačka te je preciznost zagarantovana.

Iako se čini da je proizvoda jako malo, mislim da dugo traje jer se sporo troši. 

Pigmentacija nije najsavršenija. Mora bar dva tri puta da se pređe preko iznova, ali ništa strašno jer na kraju izgleda savršeno. Ono što je jako važno je to da nema precrtavanja na kapku. Dugo stoji, vodootporan je i skida se sredstvom za skidanje šminke. Zaista mi se ne skida sam. Nekad kad ga namažem ujutru, uveče kada se vratim kući i skidam šminku, vidim da je u istom obliku. Ne mrda. 
Takođe bitna stvar je da je proizvod dermatološki testiran i da nema parabena.

Sve više volim Golden Rose kozmetiku. Povoljno + kvalitetno = savršeno. 

Ako niste genijalne u iscrtavanju ajlajnira, a želite da budete, obavezno nabavite Golden Rose Dipliner. 
Ja sam srećna što sam ga pronašla.

Do kuckanja...
M.3 коментара:

  1. Ovo je prvi alajner koji sam uspela samostalno da nanesem. Zaista je super za početnike, kvalitetan i povoljan. Super post :-)


    https://my-kind-of-beautiful.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши