среда, 1. април 2015.

Martovski favoriti iz dzungle



I mart je proleteo pa i nemam bas mnogo favorita.Vise imam zelju da vam predlozim neke stvari koje mozete probati u aprilu.Da ne duzim, od sminke nemam gotovo nista jer kod mene uvek dominiraju mazalice.Sada cu vam i preporuciti neke knjige, to je ono sto je novitet na blogu.



Nedoljivo, seksi i tako zenstveno pakovanje Cristina Aquilera parfema.Obozavam njene parfeme a Red Sin najvise.
Imala je i masnicu ali sam je izgubila :D.
Evo sta kazu za ovaj parfem:
"
Kompozicija se otvara simbolom slatkog izazova: crvenom jabukom. Tu je i začisnki cimet koji donosi dašak egzotike gornjim notama. Srce sadrži cvijet slatke, crvene ciklame koja se tradicionalno koristila u ljubavnim napitcima. Topli crveni đumbir, mošus i egzotična sandalovina čine bazu parfema"



Moj omiljeni Nivea invisible for black and white.
Znam da ste mi prepurucile da ne koristim ove dezodoranse sa aluminijumom i slazem se sa vama da je to stetno, ali sta da se radi.Danas je sve stetno.Retki su parfemi bez tih stetnih sastojaka.Ja jednostavno ne mogu da se opterecujem time i mnogo volim ovaj anti-prespirant.Mozda bih probala onaj seba med dezodoranas bez stetnih sastojaka, videcu jos.

Sto se ovog tice, ja mnogo volim njegov miris i zaista mi pomaze.Pa ko voli nek izvoli.



Garnier Micellar Cleansing Water  

Koristila sam je ovog meseca i iskoristila :D Jos malo mi je ostala.Mogu reci da nije losa.Ne odusevljava me nesto posebno ali to je to.Skida sminku oko ociju, sa lica, sa usana.Ne sadrzi parfeme i za osetljivu je kozu.
Citala sam kod nekih blogokoleginica da im je ova vodica izazvala razne upale.
Verujem jer se i mojoj sestri pojavljivalo crvenilo.

Pamtim i bolje klinsere.
Btw, ovog meseca je bila od koristi.


O balea ultra sensitive nocnoj kremi sam pisala ovde .
Mnogo mi je pomogla oko perutanja koze.Mnogo je strasno kad imas masnu kozu a dogodi ti se dehidratacija i perutanje, pa ne znas sta ti je ciniti.Ali hvala bogu postoji ova kremica koja je pravi dar za to.Namazem je pred spavanje i divota.Posle mesec dana koristenja rezultati su i vise nego zadovoljavajuci.


I o I love coconut and cream sam vec pisala u svom prvom postu ovde.
Kao i uvek, i ovog meseca je nosila svuda sa sobom jer je obozavam.Planiram da kupim i od jagode i od vanile.Neodoljive su.Lepo mirisu i brzo upijaju, sto mi je najbitnije.



U martu sam telo mazala Nivea Smooth Sensation mlekom za telo.Svidja mi se kako hidrira kozu, brzo upija pa mogu odmah da se obucem.Umiruje mi kozu.Ja kad ne namazem necim kozu posle kupanja, strasno me svrbi.Tako da, kad namazem ovo melko za telo svraba ne bude.Lepo mirise naravno.

Plus i za njega, idemo dalje....


Million gloss hair repair conditioner je pobednik favorit marta meseca.Od kad sam ga kupila ja ga ne ispustam.Non-stop prskam kosu njime.Kao neka zavist mi dodje.Predivno mirise, predivno izgleda....Sta reci.Pomaze mi da mnogo lakse rascesljavam kosu posle pranja.Obnavlja je.Jednostavno lepse izgleda od kada ga koristim.Obozavam ga.


Syoss heat protect jer, kao sto rekoh vec, ne zelim vise nikad da sprzim kosu presom.Trudim se da je sto manje kovrdzam peglom, ali kad se to desi koristim ovaj protektor.Njegova mana je sto malo ali sasvim malo umasni.Nista nije strasno.Bitno je da dobro stiti kosu od toplote.


Od pocetka do kraja marta samo ove tri stvarcice sam koristila.Avon karmin u nijansi Perfect Red, essence lipliner 05 Soft berry, moja omiljena olovka za usta o kojoj sam pisala ovde i labello original.Apsolutni favoriti.
Ovako izgleda karmin.Kada se namaze svetlije izgleda.Nisam mogla da slikam jer uvek glupo ispadne.Samo sto mu ja nikako ne bih dala ime Perfect Red jer nije bas perfektno crven vec vuce na bordo sto se vidi na slici.


E ovu masku za spavanje sam kupila u Dm-u i obozavam je.Prava je stvar kad nam treba dremka, kada smeta svetlost i kad ne zelimo podocnjake.Na slici levo vidite ovaj umetak sa plavim gelom koji hladi.Ono sto trebate da uradite je da taj umetak stavite u frizider da se ohladi, a nakon toga vratite u masku i spremite se za spavanje.Time sto hladi sprecava pojavu podocnjaka.Zar nije super?


Roman koji odise mastom i ceznjom "Nevidljive niti", Dina Nejeri. Za one koje vole misteriozni kraj.Ja obozavam takve knjige, gde trebas sam resiti zagonetku i izvuci pouku.Meni je prijala ova knjiga i svakako vam je preporucujem.





A ova knjiga nije bas nesto pametno i nije nesto sto morate procitati, ali ako ste jako znatizeljni kao i ja izvolite.



"Kuca lutaka".Najiskrenije, ovde me prvo privukao izgled knjige tj. korice knjige.Koju devojku ovo ne bi privuklo.Meni mnogo slatko izgleda.Prava zenska stvar.Drugo, zanimalo me je i sta to mogu Kardasijanke napisati.Procitala sam je.Nista pametno nije u njoj, ali u neku ruku jeste zabavno.Procitala sam je za tri ili cetiri sata.
Prija kada zelis mozak pustiti na ispasu.Volim je zbog izgleda i sto me je zabavila na neki nacin.



Nervira me kad vidim ko sve danas pise knjige.No dobro, takvo nas vreme snaslo.Vreme gde bez truda, bez pametnog rada,uz pomoc gluposti postajes uticajan, slavan, bogat...


Naopacke je knjiga ali nema veze
Ovo sam kupila u Laguni i iskreno ne znam mu naziv, valjda je klip, tako nekako.Koristi se za obelezavanje strana, do koje ste stigli.
Ja sam uzela sa likom Beyonce.Ima ih raznih i mislim da su oko pedeset dinara.



tako izgleda kad se stavi
Nisam slikala, ali sa unutrasnje strane ima magnet kako bi se fiksirao za list.
Jako korisna stvarcica.


To su moji martovski favoriti.
Nisu bas malo kao sto sam mislila.
Da li su se vama dopali?
Do sledeceg piskaranja...
Veliki pozdrav
M.

9 коментара:

  1. Dopadaju mi se jako i delimo mnoge :). Nivea, Balea, Avon, Garnier , prskalice Gliss uvek su tu negde u favoritima kod mene :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super favoriti :) I meni je Garnier micelarna miljenica :D Sto se dezodoransa tice i ja sam navucena na ovu Niveu, Anti-stress i Dove Invisible dry, znam da nisu najzdraviji, ali su za sad jednini koji rade svoj posao :\

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Tako je, nisu najzdraviji ali bar obavljaju svoj posao, kome ne smeta sve je ok.:)

      Избриши
  3. Sad moram da jurim ovu masku za spavanje...Bog zna da mojim podocnjacima treba tako nedto...i Balea kremicu sam kupila zbog tebe Miko i super mi je...:) Ivana

    ОдговориИзбриши